Onze Cliënten

Mindfulness Training Voor Topprestaties

Met de toenemende werkdruk, het gevoel altijd bereikbaar te moeten zijn, de veelheid aan informatie en complexiteit van het werk ontstond bij dit grote advieskantoor de vraag naar meer focus en beter stressmanagement om goed te kunnen blijven presteren. Sinds 2017 heeft Potential Project jaarlijks een aantal mindtrainingen gegeven op verschillende locaties van deze organisatie, zowel live als online, met individuele coachingsessies voor de deelnemers gericht op de dagelijkse mindtraining.

De training heeft me geholpen om makkelijker afleidingen los te laten en ontspannen gefocust te blijven op de taak die voor me ligt. Ik kan beter mijn prioriteiten bewaken, waardoor ik productiever ben. Ik slaap beter en word met meer energie wakker.
DEELNEMER TRAINING
Consulting

Mind Fit Voor Meer Mentale Vitaliteit En Zo Duurzame Inzetbaarheid Van Medewerkers 

Veel gemeenten werken al jaren aan vitaliteit, vaak gericht op fysieke gezondheid en op voeding (fruit en bedrijfsrestaurants). De laatste tijd is er in toenemende mate aandacht voor mentale vitaliteitsprogramma’s, in de ontwikkeling naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers en omdat mentale fitheid steeds meer nodig is.

Door de mindtraining blijf ik vaak gefocust, ondanks meldingen van apparaten (de meeste “gemute” tegenwoordig. Werk en privé zijn wat duidelijker gescheiden. En korte pauzes en de mindtraining zijn nu mijn prioriteiten. Ik blok tijd in mijn werkkalender.
DEELNEMER GEMEENTE DEN HAAG

De mindtraining van de potential project heeft me veel gebracht: inzicht, bewustzijn en ander gedrag om met meer focus en open minded te werken.
Anita Meijs
Teamleider Management Development Gemeente Rotterdam

Dat 1 seconde het verschil kan maken! Het Mind Fit programma brengt ons veel als gemeente Zeist. Onze medewerkers zijn meer gelukkig in het werk en meer gefocust en efficiënter. Maar het geheim zit echt in de combinatie van resultaatgerichter werken en persoonlijke mentale fitheid!
Barry Oeljee
Senior HRM Adviseur Gemeente Zeist
Law

Samenwerking Met Een Gerenommeerd Nationaal Muziek Instituut

Bevlogen en toegewijde musici die vaak op (internationale) tournees gaan en het hele team daaromheen die dat alles mogelijk maakt, proberen continu hun optimale bijdrage te leveren, onder vaak stressvolle en voortdurend veranderende omstandigheden. Het grote enthousiasme is zeer positief, maar tegelijkertijd een valkuil. Hoe hou je focus, bewaar je een gezonde balans, manage je beter je energie?

Potential Project gaf een serie van wekelijkse MindFit trainingen om prestaties te verbeteren en veerkracht te bewaren. Alle deelnemers kregen een individuele coachingsessie om hun persoonlijke dagelijkse mindtraining te optimaliseren. Met regelmaat verzorgt Potential Project nog ‘inspiratie sessies’, om zo mensen te blijven stimuleren en inspireren. Zo blijven deelnemers de vruchten plukken van de dagelijkse 10 minuten.

Ik kan veel beter met mijn stress omgaan. Ik merk dat ik minder chaotisch denk en werk, meer focus heb en daardoor efficiënter werk.
DEELNEMER
Music

Mind Fit Trainingen Voor de Mentale Gezondheid Van de Medewerkers

Dit is een branche waar het gaat over mensen en gezondheid, waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en elke seconde telt. Dat is topsport voor de medewerkers en vraagt om veerkracht en flexibiliteit. Mind Fit trainingen worden aangeboden uit zorg voor de mentale gezondheid van de medewerkers. Zodat zij mentaal fit blijven en te midden van alle uitdagingen met rust, overzicht en focus kunnen blijven kiezen waar ze hun aandacht op richten. Potential Project verzorgt verschillende Mind fit trainingen in deze branche met als doel deelnemers meer inzicht te geven in de wijze waarop ze hun mindset kunnen trainen zodat ze effectiever, veerkrachtiger en met meer creativiteit en plezier hun werk kunnen doen. De trainingen worden zo ontwikkeld dat ze aansluiten bij de cultuur, de taal en de actualiteit van de organisatie.

“ Het heeft mij veel bewuster gemaakt waardoor ik weer meer het gevoel heb zelf aan het stuur te staan”

“ Ik merk mijn irritatie sneller op en kan mezelf daar beter in managen”

“ Ik heb meer inzicht in de werking van mijn mind en hoe ik mezelf daar beter in kan leiden”

“ Ik heb meer rust en overzicht gekregen en heb aan het einde van mijn werkdag een veel voldaner gevoel”

“ Ik ben me veel bewuster geworden van het belang om goed voor mezelf te zorgen. Door regelmatiger korte pauzes te nemen merk ik dat ik mijn werk efficiënter doe en meer energie overhoud”

“ Ik laat mezelf minder afleiden en ben me meer bewust van mijn prioriteiten op het werk”
DEELNEMERS VAN HET PROGRAMMA
Pharma

Mindfit in een Kosmopolitische Werkomgeving

De afgelopen jaren heeft Potential Project MindFit en Leiderschapstrainingen verzorgt bij een middelgrote UN-NGO in de regio Den Haag. Wat fijn te zien dat ook in een zeer kosmopolitische werkomgeving als deze, de tools van mindfulness aanslaan. Sommige interne werkprotocollen zijn als een direct gevolg van de training gewijzigd.

My focus really improved and the feeling of being overwhelmed was significantly reduced. I started to feel calm on days when I do the breathing exercises. This training has really changed my life.
DEELNEMER

This course greatly impacted my work performance because I was able to focus more, and I felt motivated and confident I could complete some challenging tasks.
DEELNEMER
Scroll to Top