Mindset Oplossingen

Ontwikkelen van gefocuste, creatieve en veerkrachtige minds

Ontwikkelen van hoog presterende, veerkrachtige en innovatieve organisaties

“Het begrijpen en managen van onze aandacht is de belangrijkste en bepalende factor voor zakelijk succes.”

Senior Manager, Accenture

Onze programma’s zijn gebaseerd op neurowetenschappen om focus te verbeteren en je potentieel te ontsluiten

We worden geconfronteerd met een aandachtscrisis

Verstoringen door techniek en voortdurende verandering creëren een realiteit op werk van druk, altijd aan, informatie-overload en constant afgeleid zijn.

We noemen dat de PAID werkelijkheid – en het is een zware aanval op onze aandacht, focus en aanwezigheid. Als gevolg van de PAID werkelijkheid lijden we aan Attention Deficit Trait (aandachtstekort).

Onderzoekers hebben ontdekt dat we 47% van onze tijd afgeleid zijn terwijl we aan het werk zijn.

Aandachtstekort leidt tot een enorm verlies aan menselijk potentieel omdat het onze productiviteit doodt, onze creativiteit vermindert en een extreem stressvolle omgeving creëert.

Om de PAID werkelijkheid en aandachtstekort tegen te gaan, moeten we werken in de arena waarin het wordt ervaren: de Mind.

Onze Mindset-programma’s doen precies dat.

We helpen organisaties bij het creëren van een goed presterende, veerkrachtige en innovatieve cultuur – te beginnen met de mind.

Onze organisatorische oplossingen hebben meer dan 200.000 werknemers en leiders in meer dan 600 internationale bedrijven ondersteund bij het bereiken van hun doelen door efficiënter, innovatiever en veerkrachtiger te werken.

Goed presterende en mensgerichte organisaties

We werken samen met vooruitstrevende bedrijven met een oprechte zorg voor hun mensen om goed presterende individuen en teams te ontwikkelen. Al meer dan een decennium trainen en ontwikkelen we individuen en teams om prestaties radicaal te verbeteren, innovatie te inspireren en stressbestendigheid te vergroten.

Kies jouw focus

De Performance Mindset

Het succes van een organisatie hangt af van het vermogen van mensen om gefocust te zijn, effectief prioriteiten te stellen en deze uit te voeren binnen een scala van prioriteiten. Maar hyperverbonden werkomgevingen waar onder hogedruk gewerkt moet worden, plaatsen onze aandacht onder vuur. Onderzoek toont aan dat onze mind 47% van de tijd afdwaalt, wat, in combinatie met constant druk zijn en multitasking, onze werkprestaties sterk kan beïnvloeden.
De Performance Mindset training verkent de op wetenschap gebaseerde mind-training die ons vermogen ontwikkelt om ons te concentreren, prioriteiten te stellen en effectief te zijn. Het bevat ook tips en trucs om mindfulness rechtstreeks toe te passen op uitdagingen op ´t werk zoals het stellen van duidelijke doelen, het tijdig uitvoeren van prioriteiten, het managen van afleidingen en het efficiënt omgaan met e-mails en vergaderingen.

Verbetering van het vermogen om effectief prioriteiten te stellen

Verhoogd vermogen om gefocust te blijven

Hogere efficiëntie

Resultaten samengevoegd uit 5-10 sessieprogramma’s bij Cisco, Accenture, Microsoft en honderden andere bedrijven
Het Performance Mindset programma heeft me geholpen te beseffen hoe ik tijdens de werkdag constant wordt afgeleid en hoe deze afleidingen me beïnvloeden. Na het programma heb ik meer controle over mijn tijd, meer duidelijkheid over hoe ik het besteed en ben ik meer aanwezig bij de activiteiten die ik doe.

Senior Manager, Accenture

De Veerkracht Mindset

Het vermogen om toegang te krijgen tot een kalme mind terwijl je te midden van drukte, veranderende prioriteiten en afleidingen bent, is een onschatbare kwaliteit die effectieve besluitvorming en kwaliteitsverbindingen met anderen stimuleert. vervangen door: een onschatbare kwaliteit die effectieve besluitvorming stimuleeert en kwaliteit van menselijke relaties verbetert.

Gestrest zijn is echter een veel voorkomende ervaring op het werk geworden, we zien het nu als een nieuwe norm. De ervaring dat we niet over voldoende middelen beschikken om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan, heeft verstrekkende gevolgen. Het vermindert niet alleen ons vermogen om effectief te focussen, communiceren en samenwerken, als het niet wordt gemanaged, kan het ook ons welzijn en onze algehele gezondheid beïnvloeden.

De Veerkracht Mindset training verkent op wetenschap gebaseerde mind-training die de basis vormen voor het ontwikkelen van een kalme mind en lichaam, zelfs tijdens uitdagende momenten. Het biedt ook kaders en oefeningen om een meer gebalanceerde en een meer tevredene ervaring te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het werk.

Verbetering van de ervaren werk-privé balans

Toename van betrokkenheid medewerkers

Veerkracht tegen stress

Resultaten samengevoegd uit 5-10 sessieprogramma’s bij Cisco, Accenture, Microsoft en honderden andere bedrijven
Op veel gebieden van hun dagelijkse werk merkten de deelnemers een positieve verandering op. Door de feedback kunnen we zien dat we een belangrijke component te pakken hebben voor een betere afhandeling van een veeleisende werkdag.

Manager BGM, Roche Diabetes Care GmbH

De Innovatie Mindset

Innovatie is een universele voorwaarde geworden op het werk, aangezien nieuwe uitdagingen originele manieren van kijken naar de wereld vereisen. Toch zijn de meeste werkplekken niet ontworpen om creativiteit te ondersteunen. Constante afleiding, het ontbreken van afgeschermde periodes voor diep, geconcentreerd werk en strakke deadlines zorgen voor hoge druk en vreten onze energie, en maken het moeilijk om toegang te krijgen tot het creatieve potentieel van de mind. Maar met de juiste training kunnen we dat.
De Innovatie Mindset training onderzoekt hoe we de capaciteit kunnen ontwikkelen om, op elk gewenst moment, toegang te krijgen tot het constante creatieve potentieel van onze mind. Gebaseerd op de neurowetenschap van inzicht, delen we hoe we toegang kunnen krijgen tot de natuurlijke stroom van creativiteit van de mind en originele oplossingen kunnen leveren, zelfs in situaties met beperkte tijd. We onderzoeken ook hoe we de capaciteit kunnen ontwikkelen om onze energie van moment tot moment te behouden en te vernieuwen.

Verhoging van creativiteit

Afname van ineffectieve multitasking

Minder afgeleid

Resultaten samengevoegd uit 5-10 sessieprogramma’s bij Cisco, Accenture, Microsoft en honderden andere bedrijven
In een steeds veranderende zakelijke omgeving zullen focus, aandacht en bewustzijn een schaarste zijn. Bedrijven die de capaciteit hebben om creativiteit en energie te genereren wanneer dat het meest nodig is en tegelijkertijd de werktevredenheid te verhogen en stress te verminderen, zullen een competitief voordeel hebben.
Product Requirements & Compliance manager at IKEA of Sweden

Onze volledige service om aan jouw behoeften te voldoen

BEOORDELEN – Samen beoordelen we de diepere oorzaken van jouw uitdagingen en stemmen we deze af op de bedrijfsdoelstellingen die we willen ondersteunen.

ONTWERP – Gebruikmakend van onze ervaring, methoden en tools van meer dan 600 klantorganisaties, ontwerpen we een meeslepende leerervaring die past bij uw bedrijfsdoelstellingen.

IMPLEMENTATIE – Onze meer dan 200 consultants en trainers over de hele wereld geven de training, of we kunnen uw eigen mensen trainen en certificeren. De implementatie kan persoonlijk, online of een gemengde aanpak zijn, evenals het gebruik van onze digitale middelen, waaronder apps, online leercentrum, video’s, podcasts, enz.

MAATREGEL – De impact van onze training wordt altijd gemeten met behulp van diagnostische beoordelingen op mentale prestaties en leiderschap, voor individuen of teams. We gebruiken ook wetenschappelijk gevalideerde enquêtes voor en na de training, die kunnen worden afgeleid van onze eigen modellen of van bestaande interne beoordelingen.

DUURZAAM – Een leerervaring of reis heeft alleen impact als deze wordt volgehouden. We ondersteunen je bij het borgen wat je geleerd hebt in de loop van de tijd om een ​​echte individuele en organisatorische transformatie te creëren.

Get ahead with mind training​

Are you interested in exploring how our training can improve your organization’s performance?

Our first book, “Once Second Ahead” explores how mindfulness can fuel an organization’s culture with creativity and productivity, by develop the capacity to respond differently to constant pressures and distractions at work.

Featured

It seems we can't find what you're looking for.

Insights on Organizational Solutions

It seems we can't find what you're looking for.

Neem contact met ons op over onze Mindset oplossingen

Scroll to Top