Over Ons

Ons Verhaal

Wij zijn wereldleider in het verzorgen van op maat gemaakte programma’s op basis van mindfulness die de effectiviteit van organisaties verbeteren. Onze missie is om de performance, veerkracht en creativiteit van individuen en bedrijven te versterken.

Gedurende de afgelopen tien jaar hebben we mindfulness trainingen gegeven aan 25.000 individuen in meer dan 100 verschillende landen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Alle programma’s zijn op maat gemaakt om aan hun behoeften te voldoen.

Waar zitten we en wie zijn onze trainers?

Maak kennis met ons internationale team. Waar je ook woont of werkt – Europa, Noord-Amerika, Australië of Azië – we hebben competente trainers met zowel aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven en non-profit organisaties als een jarenlange eigen mindfulness-beoefening en -training. Ze zijn kundig in het samenstellen van een programma dat aan jouw wensen voldoet, of dit nou gaat om beter presteren, innovatiever worden of om meer veerkracht te creëren.

Potential Project Nederland

Ineke Leemans
Country Manager

Ineke Leemans

Bilthoven

Ineke Leemans heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en bekleedde sinds 1990 diverse managementposities. Ze heeft voor 10 verschillende corporate organisaties gewerkt waar haar focus lag op organisatie- en cultuurverandering. Zij ontdekte dat resultaten behalen vraagt om focus, rust, vriendelijkheid en oprechte aandacht voor je collega’s en teamleden. Uit jarenlange ervaring weet zij wat dagelijks mediteren voor je kan betekenen. In haar werk als trainer combineert zij haar ervaring als leider met haar passie voor mindfulness.

Read more
Leonard de Mol van Otterloo
Senior Trainer

Leonard de Mol van Otterloo LL.M.

Amsterdam

Leonard de Mol van Otterloo is senior corporate mindfulness trainer consultant en coach werkt vanuit Amsterdam & Naarden en verbonden aan het Potential Project. Al tien jaar lang is het zijn passie om mindfulness en mind training te integreren in het bedrijfsleven en organisaties. Hij is gespecialiseerd in het vergroten van het menselijk potentieel, veerkracht, welzijn en creativiteit. Door de innerlijke ruimte te verkennen en te vergroten, ontstaan veerkracht, flexibiliteit, creativiteit en balans die leiden tot meer welzijn en autonomie. Leonard trainde vele medewerkers van corporates, maar ook bij bijvoorbeeld het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de European Patent Office. Daarnaast coacht hij professionals die meer uit hun leven willen halen.

Read more
Sjors Janssen
Senior Trainer and Consultant

Sjors Janssen, MBA, LL.B

Amsterdam, Nederland

“in het buitenland leer je luisteren”. Sjors heeft internationale management rollen vervuld bij onder meer Heineken en Staples. Hij heeft in Europa, het Caribisch gebied en Azië gewoond en gewerkt. In Azië werd hij een beoefenaar van Vipassana. Al meer dan 10 jaar werkt hij als trainer en executive- en team coach en faciliteert hij leiderschapsprogramma’s. Sjors heeft bedrijfskunde gestudeerd en is een gecertificeerde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) teacher.

Read more
Sandra van Nispen
Senior Trainer and Consultant

Sandra van Nispen, M.A.

Amsterdam, Nederland

Sandra werkt 25 jaar als consultant, coach en mind-trainingsdocent. Gebruik makend van haar uitgebreide kennis van de vele uitdagingen die het stressvolle corporate bestaan kent, is zij gedreven om de voordelen van mindfulness, zoals meer helderheid, welzijn, rust en focus bij bedrijven binnen te brengen – waarbij ook de productiviteit stijgt.

Read more
Petra Keuchenius-s
Senior Consultant and Trainer

Petra Keuchenius, LL.M

Bussum, Nederland

Petra Keuchenius werkt als senior consultant en executive (team) coach en trainer, waarbij zij gebruik maakt van haar ruime leiderschapservaring o.a. als HR directeur van een grote uitgeverijgroep. Zij werkt met leiders en teams aan de ontwikkeling van mensgericht leiderschap en optimale samenwerking. Vanwege haar eigen ervaring dat focus en overzicht cruciaal zijn voor leiders, is mindfulness een essentieel onderdeel in haar werk. Zij beoefent ruim 20 jaar yoga en meditatie.

Read more
Cornelie Bol
Senior Consultant and Trainer

Cornelie Bol LL.M.

Hilversum, Nederland

Cornelie werkte 10 jaar als advocaat. Sinds 2007 is zij mediator, executive coach en trainer. In de Beroepsopleiding Advocaten was zij tussen 2013-2017 als manager en hoofddocent verantwoordelijk voor het vaardigheden- en ethiekonderwijs. De laatste jaren houdt zij zich bezig met leiderschapsontwikkeling voor teams en individuen. Cornelie doet al vele jaren aan yoga en meditatie, en is gecertificeerd MBSR-trainer. Zij heeft veel ervaring en affiniteit met hoogopgeleide professionals in de zakelijke dienstverlening, onderwijs & zorg.

Read more
Henk Bosch
Senior Consultant & Trainer

Henk Bosch MBA

Naarden

Henk heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse management- en adviesfuncties, zowel in het bedrijfsleven als de gemeentelijke overheid. Henk beoefent meer dan 20 jaar yoga en meditatie. Hij combineert deze ervaring en kwaliteiten met veel plezier en inspiratie om medewerkers en organisaties verder te brengen – meer productiviteit, rust en plezier door meer focus, inzicht en helderheid.

Read more
Scroll to Top