Over Ons

Ons Verhaal

Wij zijn wereldleider in het verzorgen van op maat gemaakte programma’s op basis van mindfulness die de effectiviteit van organisaties verbeteren. Onze missie is om de performance, veerkracht en creativiteit van individuen en bedrijven te versterken.

Gedurende de afgelopen tien jaar hebben we mindfulness trainingen gegeven aan 25.000 individuen in meer dan 100 verschillende landen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Alle programma’s zijn op maat gemaakt om aan hun behoeften te voldoen.

Waar zitten we en wie zijn onze trainers?

Maak kennis met ons internationale team. Waar je ook woont of werkt – Europa, Noord-Amerika, Australië of Azië – we hebben competente trainers met zowel aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven en non-profit organisaties als een jarenlange eigen mindfulness-beoefening en -training. Ze zijn kundig in het samenstellen van een programma dat aan jouw wensen voldoet, of dit nou gaat om beter presteren, innovatiever worden of om meer veerkracht te creëren.

Contact
 • Egbert Mulder M.Sc.

  Egbert heeft meer dan dertig jaar ervaring in verschillende management- en adviseursfuncties. Hij is auteur en spreker op het gebied van mindfulness en leiderschap en het is zijn passie om leiders en teams te helpen om succesvolle en betekenisvolle organisaties te creëren door meer rust, helderheid, creativiteit en focus.

 • Sandra van Nispen, M.A.

  Sandra werkt 25 jaar als consultant, coach en mind-trainingsdocent. Gebruik makend van haar uitgebreide kennis van de vele uitdagingen die het stressvolle corporate bestaan kent, is zij gedreven om de voordelen van mindfulness, zoals meer helderheid, welzijn, rust en focus bij bedrijven binnen te brengen – waarbij ook de productiviteit stijgt.

 • Petra Keuchenius, LL.M

  Petra heeft na haar rechtenstudie 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse leidinggevende rollen, laatstelijk als HR-directeur bij een grote uitgeversgroep. Sinds 1999 beoefent ze yoga, meditatie en mindfulness, sinds 7 jaar doceert ze dit ook. Het is haar passie bij te dragen aan de ontwikkeling van intrinsiek gemotiveerde, authentieke mensen en organisaties. Petra combineert haar achtergrond in het bedrijfsleven en mindfulness als trainer, executive coach en consultant om het potentieel van mensen te ontwikkelen.

 • Alix Royer, M.Sc.

  Alix werkt meer dan 23 jaar als zelfstandig coach, trainer en facilitator op het gebied van persoonlijke en leiderschapsontwikkeling met teams en individuen uit tal van bedrijfstakken en landen. Daarvoor werkte zij bij McKinsey & Company en een klein trainingsbureau. Alix heeft psychologie gestudeerd.

 • Remy van Gelder M.Sc.

  Remy heeft een master in de bestuurskunde en is een gepassioneerde trainer op het gebied van mindfulness en persoonlijke effectiviteit. Hij heeft veel mensen getraind binnen zowel het bedrijfsleven als het publieke domein. Vanuit zijn jarenlange ervaring met mindfulness heeft hij een sterk verlangen om mindfulness naar de werkomgeving te brengen. Klanten zeggen dat Remy empathisch en betrokken is en dat hij een inspirerende leeromgeving creëert.

 • Sjors Janssen, MBA, LL.B

  “in het buitenland leer je luisteren”. Sjors heeft internationale management rollen vervuld bij onder meer Heineken en Staples. Hij heeft in Europa, het Caribisch gebied en Azië gewoond en gewerkt. In Azië werd hij een beoefenaar van Vipassana. Al meer dan 10 jaar werkt hij als trainer en executive- en team coach en faciliteert hij leiderschapsprogramma’s. Sjors heeft bedrijfskunde gestudeerd en is een gecertificeerde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) teacher.

 • Nienke Plompen M.Sc.

  Nienke is senior trainer, coach en facilitator. Ze werkt met zowel bedrijven als overheidsorganisaties aan persoonlijk leiderschap, innovatie en cultuurverandering door middel van mindfulness. Met meer dan 13 jaar ervaring gelooft ze in mensen en wordt geïnspireerd door klein: twinkelende ogen, een rake vraag en de aandacht voor details die resulteert in duurzame kwaliteit. Ze heeft een technische achtergrond en studeerde industrieel ontwerpen in Delft.

 • Cornelie Bol LL.M.

  Cornelie werkte 10 jaar als advocaat. Sinds 2007 is zij mediator, executive coach en trainer. In de Beroepsopleiding Advocaten was zij verantwoordelijk voor het vaardigheden- en ethiekonderwijs. Cornelie doet al vele jaren aan yoga en meditatie, en is gecertificeerd MBSR-trainer. Zij houdt ervan te werken met professionals in de zakelijke dienstverlening.